Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online játékok képes leírás - Játék.tlap.hu
részletek »

Online játékok - Játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jatek.tlap.hu » Online játékok
Keresés
Találatok száma - 14 db
Állatos játékok

Állatos játékok

Szereted az állatokat, szoktál állatkertekbe járni? Ha épp nincs időd felkeresni azokat személyesen, akkor látogass el honlapunkra, ahol különféle játékok keretében találkozhatsz és játszhatsz kedvenceiddel. Kellemes kikapcsolódást kínál a népszerű állatos szókereső játékunk, melyben összesen száz állat nevét rejtettük el. Ha a puzzle játékokat szereted, akkor a 16 illetve 25 darabos képkirakó játékainkban teheted magad próbára. Oldalunkon a memóriádat is tesztelheted, a Keresd a párját játékunkkal, és ne feledkezzünk meg a különbségkereső játékunkról sem, amelyben különböző állatokról készült fotókon keresheted meg az eltéréseket.

Clancore COD

Clancore COD

A Clancore egy magyar Call of Duty klánokat összefogó új közösségi oldal. Mi egy letisztult és könnyen kezelhető honlappal szeretnénk a klánokat egy kalap alá venni. Reméljük sok csapat beregisztrál majd, így jobban megismerhetjük egymást, valamint war kihívásokat is könnyebb lesz majd szervezni a magyar klánok között.

Csillagköd

Csillagköd

A csillagkod internetes stratégiai játék a világűrben játszódik. Az emberek elindulnak új kolóniát alapítani. A közeli Orion Csillagköd tökéletes lenne az új emberi társadalom megalapítására. Azonban régi feljegyzések homályosan beszélnek a csillagködről. A próféciák szerint ha az ember oda beteszi a lábát felébreszt valamit, ami lángba borítja az univerzumot. Izgalmas ingyenes online játék, amely magyar fejlesztésű, és reméljük a legnépszerűbb online stratégiai játék lesz a hazai felhasználók körében.

Éjszaka Háza fórum alapú szerepjáték

Éjszaka Háza fórum alapú szerepjáték

Fórum alapú FRPG szerepjáték az Éjszaka Háza világhírű könyvsorozat alapötletén. Az Éjszaka Házában az a feladatunk, hogy Nüxet az Éjszaka Istennőjét szolgáljuk, és ideális feltételeket teremtsünk a vámpírjelölteknek a tanuláshoz és a felnőtt vámpírrá való Átváltozáshoz. A vámpírjelölteket megismertetjük matriarchális társadalmunk gazdag és összetett kultúrájával, és ellátjuk őket speciális tanácsokkal mind művészeti, mind vámpírszociológiai tanulmányaik során. Mivel a varázslás mindennapos része a vámpírok életének, az ezzel kapcsolatos ismereteket is beleszőttük a tananyagba, így minden vámpírjelölt járatos lesz az ősi varázslatokban és szertartásokban. Tanári karunk kivétel nélkül különleges képességekkel megáldott felnőtt vámpírokból áll, akik önállóságra és önkifejezésre buzdítják a diákokat.

Fórum alapú vámpíros szerepjáték

Fórum alapú vámpíros szerepjáték

Erisbourne nem egy szokványos nagyváros. Minden ember éli a mindennapi és jól megszokott életét... de semmi sem az, aminek látszik. A vérállatok emberbőrben tökéletesen elvegyülnek. Vajon ki lesz az, aki holnap megszólít az utcán? Biztos vagy benne, hogy a főnököd ember? A kedves eladó a sarkon lehet, hogy igazából egy vérfarkas? Sosem tudhatod, kivel hoz össze a sors... s mihelyst leszáll az éj, Erisbourne utcái megtelnek még náluk is vérszomjasabb éjszakai ragadozókkal...

Kalózos játék

Kalózos játék

Új internetes, ingyenes játék: szállj vízre a PirateStorm kalózvilágában! Hozd létre a karaktered ingyen, és indulj távoli földekre rablóhadjáratokra, küzdj meg a gép által irányított játékosok mellett a többi tengeri rablóval a kincsekért, vadássz furcsa tengeri szörnyekre! A játék további lebilincselő kalandokkal, minőségi látványvilággal és részletesen kidolgozott, összetett univerzummal várja a kalózait.

Keresztrejtvény játék

Keresztrejtvény játék

Ez egy stratégiai és keresztrejtvényfejtő játék egyben. A rejtvények megfejtéséért tapasztalati pontokat kapsz, melyek a fejlődésed mértékét mutatják. Bizonyos pontok felett szintet léphetsz. Így eljuthatsz az abszolút kezdő fokozattól akár a rejtvényistenség elnevezésig is. A sikeres rejtvényfejtésért emellett extra kártyák járnak, melyeket a következő alkalommal használhatsz fel, vagy épp a rejtvényfejtő környezetet módosítják. Itt amellett, hogy ugyanúgy fejtheted a rejtvényeket, mint a papíron, versenghetsz másokkal is, illetve a többezer rejtvény, ami az oldalon vár, biztos nem fog elfogyni.

Lanawin

Lanawin

Lanawin világa korántsem az eddig megszokott online szerepjáték, hiszen ebben nincsenek előre megírt események, ugyanis a szerepjáték során a játékosok egy erre a célra készült fórumon mondhatják el, hogy az avatárjuk éppen mivel foglalkozik. Mindez eldönti, hogy a szerepjáték során mi fog történni. Legjobb, azonnal kipróbálni a szerepjáték ezen változatát, már most!

Mi lenne?

Mi lenne?

A Mi lenne egy új online kérdezz/felelek játék, ahol IGENnel vagy NEMmel felelhetsz különböző érdekes, bevállalós, őrült, vagy személyes kérdésekre. Fantasztikus szórakozást nyújt társaságban, de az idő elütésére is totálisan alkalmas. Tornászd fel magad a ranglista élére, írj saját kérdéseket, és gyűjts pontokat az alapján, hogy mennyien kedvelték/válaszoltak az általad írtakra. A játék asztali gépekre, tabletekre, és minden mobiltelefonra optimalizálva van, így bárhol játszhatsz vele, ha úgy tartja kedved!

Hirdetés
Présház

Présház

A Présház egy magyar böngészős stratégiai játék, melyben borászként szőlőt termeszthetsz és bort készíthetsz. A cél, hogy - a megfelelő gondoskodás és a helyes gazdálkodás révén - Te szerezd a legtöbb pontot. Eközben szabadon kereskedsz másokkal, illetve szövetkezhetsz is velük: borversenyeket rendezhettek, borvidékekbe tömörülhettek az anyagi előnyök érdekében. Lehetsz a szőlőhegy ördöge is, akár be is törhetsz másokhoz.

Quake Live

Quake Live

A játékban közel 40 helyszínen öt játékmódban irthatjuk egymást. Szerencsére attól nem kell tartani, hogy egy kezdő egy profival kerül össze, hiszen a nehézség megadásával szortíroz a gép, így az elején érdemes a Beginner súlycsoportban próbálkozni.

Skyrama

Skyrama

Ingyenes játékokat vadászol? A Skyrama biztos kikapcsolódást nyújt Neked és barátaidnak. A Skyrama repülőteres játék, ahol repülőgépeket kell irányítanod egyik reptérről a másikra, fogadnod kell az utasokat és még megannyi feladattal kell mindennap megküzdened. Az ingyenes játékok többsége egyhangú és monotonná válik egy idő után, mert nincsenek benne kihívások. A Skyrama ezzel szemben merőben más, hisz folyamatosan fejlődnöd kell, hogy újabb épületeket, díszítő elemeket vehess repteredre.

Vallheroes

Vallheroes

Szeretnél a játék szörnyeivel vagy más játékosokkal harcolni? Saját szörnyeket szeretnél idomítani, képességeit megnövelni, tanítani őket és hadsereget készíteni belőlük? Esetleg vérbeli kereskedő vagy és ezt szeretnéd kamatoztatni? Karaktered képességeit növelni, legyen az varázsló, harcos vagy kézműves vagy talán barbár. Vagy netalán lopni, rabolni szeretnél? Itt mindezt megteheted. Saját klánt szeretnél alapítani amivel a legnagyobb dicsőséget vívhatod ki magadnak? Akkor itt a te helyed hogy összemérd játéktudásodat a többi játékossal a Vallheroes ingyenes kalandjátékában.

Végzetúr

Végzetúr

Végzetúr egy ingyenesen játszható online fantasy szerepjáték. Ghalla földjén játszódik, ahol a Végzeturak vívnak egymással halálos csatákat. A játék nem vesz el sok időt, nem ér nagy hátrány ha napokig nem lépsz be. A szokásos harcon, gyűjtögetésen kívül itt kvíz kérdésekkel és IQ teszttel is próbára tesznek.

Tuti menü