Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Játék.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jatek.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ingyen játék

Ingyen játék

Egy linkgyűjtemény, ahol a legjobb ingyenes játékokat és a velük foglalkozó oldalakat gyűjtöttük össze. Az online és flash játékok mellett igyekeztünk belinkelni a legjobb freeware pc játékokat is, szem előtt tartva azok érdekeit, akik esetleg Linux vagy Mac rendszert használnak.

Kártyajáték

Kártyajáték

A kártyajátékok területén lévő honlapok száma egyre nő és a minőségük egyre jobban romlik. Az oldal célja, hogy a tlap.hu látogatói számára a kártyajátékok témakörön belül a legjobb és leginformatívabb oldalakat gyűjtse össze. A gyűjteménybe csak a legjobb és a valós információkat tartalmazó oldalak kerülhetnek be. Főbb témáink: Póker, Bridzs, Pasziánsz, Römi és Játékszabályok.

Konzol

Konzol

konzol.tlap.hu, konzol , Konzolokkal (Playstation, Playstation 2, Playstation 3, Xbox360, Wii, Sega Dreamcast), konzoljátékokkal foglalkozó linkgyűjtemény. Videójáték és szórakoztató informatikai online magazin A Gamer365 szórakoztatóinformatikai magazin, videojátékokkal és videojáték hardverekkel foglalkozik. A magazin a napi hírek, újdonságok mellett állandó rovatokat, játékteszteket és kritikákat, játékipari elemzéseket, többféle audio-tartalmat (podcastek) és kiterjedt közösségi funkciókat (fórum, blogok, belső üzenetküldés, ismerősök...) kínál az olvasóinak.

MMORPGames

MMORPGames

Massively Multiplayer Online Role-Playing Games. Kizárólag többjátékos módban játszható online szerepjátékok. Gates of Andaron egy magyar ingyenes MMORPG. Egy ingyen letölthető és ingyenesen játszható online játék. A Gates of Andaron egy olyan ingyenes MMORPGame ami magyarul is játszható. Ingyenes és ez az egyik jó benne. Meg se kell venni, csak le kell tölteni a weboldalról, aztrán meg havi díj sincs. Szóval teljesen free a cucc. Fel telepíted a gépedre és már megy is. Az oldalon lehet regisztrálni bele.

Online Játékok

Online Játékok

Autós Flash online játékok ingyen. Gyere és próbáld ki az online internetes játékok izgalmát! Autós Flash online játékok ingyen. Gyere és próbáld ki az online internetes játékok izgalmát! Autós Flash online játékok ingyen. Gyere és próbáld ki az online internetes játékok izgalmát! Autós Flash online játékok ingyen. Gyere és próbáld ki az online internetes játékok izgalmát!

Playstation

Playstation

Playstation játékok! Játékgyűjtemény Sony Playstation konzolokra megjelent játékokból! Az oldal célja, hogy átfogó képet adjon a Playstation, Playstation 2, Playstation 3, Sony PSP konzolokra megjelent játékokról. Minden játékkategória megtalálható: sport, autós, autóverseny, MMORPG, arcade, racing, akció, ügyességi, kaland, FPS, RPG, RTS, taktikai, lövöldözős játékok, játékhírek, játékmegjelenések minden mennyiségben! Van olyan Playstation játék, mellyel kellemes perceket töltöttél el? Ajánld oldalunkra, hadd okozzon másnak is örömet!

Virtuális Neveldék

Virtuális Neveldék

virtualisnevelde.tlap.hu, Virtuális Neveldék , Online virtuális neveldék minden mennyiségben. A neveldén egy alkoholista szerepébe bújhatsz: minden a pia körül forog, legfőképpen kocsmázhatsz, persze ehhez először pénzt kell szerezned, amit többféleképpen is szerezhetsz: dolgozhatsz, tarhálhatsz, de akár a hajléktalanok módszerét is használhatod: összgyűjtöd a kukákban hagyott üvegeket és visszaváltod őket. Ha nagyon rosszul lennél, akkor természetesen meglátogathatod a detoxikálót is!

Xbox

Xbox

xbox.tlap.hu, Xbox , Microsoft Xbox, Xbox360 konzollal foglalkozó linkgyűjtemény. Xbox játékok, hardverek, kiegészítők, forgalmazók. X-Box 360 Games Játékok Tesztek. XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm! Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt! A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg.

Tuti menü